Een computer is te vergelijken met een auto. Een auto krijgt vaak eens per jaar een kleine, grote en APK beurt. Een APK beurt is zelfs verplicht indien u in het bezit bent van een auto. Natuurlijk is dit bij een computer niet het geval, maar regelmatig onderhoud is zeer zeker aan te raden!

Zoals u misschien al heeft gelezen kunnen wij u van dienst zijn door uw computer te voorzien van klein onderhoud en/of groot onderhoud. Onderhoud vindt gewoonlijk plaats met enige regelmaat en daarom voorzien wij u graag van extra korting op de pakketten “klein onderhoud” en “groot onderhoud” indien u één, of beide diensten op jaarbasis bij ons afneemt. Voorwaarde is een contract met een looptijd van minimaal twee jaar.

Wat zijn nu de voordelen van jaarlijks onderhoud ten opzichte van een enkele servicebeurt?

Onderhoud op jaarbasis komt de werking van uw computer ten goede. Uw computer is altijd schoon en up-to-date, waardoor u zorgeloos met uw pc kunt blijven werken. Prijstechnisch is onderhoud op jaarbasis tevens voordeliger.

  • Voor klein onderhoud op jaarbasis betaalt u € 49,00-€ 44,00-.
  • Voor groot onderhoud op jaarbasis betaalt u € 89,00-€ 84,00-.

Voor een nog gunstiger tarief combineren wij graag onze diensten klein -en groot onderhoud op jaarbasis.
Bij deze combi- dienst komen wij één keer per jaar naar u toe om klein onderhoud aan uw computer te verrichten en tevens één keer voor groot onderhoud.

  • De kostprijs van deze combi- dienst is € 138,00-€ 119,00-.

Voor een optimale werking en langere levensduur van uw computer adviseren wij u onze combi- dienst (klein -en groot onderhoud op jaarbasis), gezien wij uw computer dan twee keer per jaar grondig onder handen nemen. Voorwaarde is wederom een minimale looptijd van twee jaar.

Met onze diensten “onderhoud op jaarbasis” proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen van mogelijke computer storingen / mankementen op hard- en softwarematig gebied. U heeft tevens geen omkijken naar het maken van een afspraak, aangezien wij contact met u opnemen omstreeks de periode dat uw computer weer voorzien moet worden van kleine of grote servicebeurt.

Share