Een computer is te vergelijken met een auto. Een auto krijgt vaak eens per jaar een kleine, grote en APK beurt. Een APK beurt is zelfs verplicht indien u in het bezit bent van een auto. Natuurlijk is dit bij een computer niet het geval, maar regelmatig computer onderhoud is zeer zeker aan te raden!

In stap 1 t/m 3 zijn de werkzaamheden omschreven die wij aan uw pc verrichten bij klein computer onderhoud.

1) Uitschakelen / verwijderen overbodige (opstart) programma’s.
Vaak duurt het opstarten van een computer erg lang voordat u er fatsoenlijk mee kunt werken. Wij verkorten deze tijd door het opstart gedrag van geïnstalleerde programmatuur, welke gestart wordt tijdens het laden van windows, aan te passen. Programma’s die niet perse geladen dienen te worden tijdens het starten van windows, schakelen wij voor u uit. Tevens zullen wij de software lijst nalopen en eventueel overbodige software verwijderen.

2) Opruimen van de harde schijf.
Nadat wij klaar zijn met het controleren van software, verwijderen we alle tijdelijke internet bestanden. Dit zijn bestanden die de computer zelf onthoudt wanneer u surft op internet. Op drie plekken in uw systeem stapelen deze bestanden zich op, waardoor de computer steeds trager wordt. Tevens controleren en defragmenteren wij uw harde schijf (schijven) en repareren wij zo nodig de zogenaamde clusters, waardoor ongebruikte ruimte tussen bestanden verdwijnt en er extra beschikbare schijfruimte ontstaat.

3) Uitgebreide virus–, trojan–, spyware–, malware,- adaware scans.
Heeft uw computer vaak last van ongewenste pop-ups? Reageert uw computer vreemd? Werken bepaalde programma’s niet meer naar behoren? Met behulp van zorgvuldig uitgekozen software scannen wij uw computer op virussen, trojans, spyware en adaware. Wij gebruiken hiervoor meerdere professionele programma’s, waardoor uw pc gegarandeerd vrij is van ongewenste software. Indien u (nog) niet beschikt over een degelijke virusscanner zullen wij uw computer voorzien van een gratis, maar goede antivirus scanner.

Al met al zal uw computer na uitvoering van dit stappenplan aanzienlijk sneller functioneren.

De prijs van ons klein pc onderhoud (stap 1 t/m 3) is; € 49,00-

Klein pc onderhoud is ook verkrijgbaar op jaarbasis voor slechts € 44,00-
Graag verwijzen wij u naar de voorwaarden en overige diensten.

N.B. Naast klein computer onderhoud bieden wij ook groot onderhoud aan.

Share