Hoe ervaren klanten de ICT service en diensten van uw PC Technicus in Baarn? Op deze pagina treft u de meest recente klant ervaringen, reviews en testimonials. Heeft u zelf reeds ervaring met de dienstverlening van PC Technicus? Wilt u dan zo vriendelijk zijn een recensie te schrijven?

  Snelle en correcte afhandeling van afgesproken werkzaamheden. Savonds laptop gebracht en volgende dag weer opgehaald en draait weer als nieuw.

  Mark Willemse Avatar Mark Willemse
  20 september 2018

  Tja wat zal ik zeggen, Maarten komt zijn afspraken na is op de afgesproken tijd ter plaatse. na wat social talk breng hij keurig de problemen inkaart en gaat aan het werk. wij zijn er blij mee dat Maarten voor ons de problemen keurig opgelost heeft! Jan Osinga Baarn

  Jan Osinga Avatar Jan Osinga
  29 mei 2018

  Kundig, adequaat en betrokken. Echt goede ondersteuning van instellen emailaccounts, tot oplossen synchronisatieproblemen. Van harte aanbevolen.

  Bas Witte Avatar Bas Witte
  24 mei 2018

De hierboven verschenen testimonials, reviews of klantervaringen werden rechtstreeks geïmporteerd uit ‘Google Places Reviews’ en ‘Facebook Reviews’. Wanneer u reeds ervaring hebt opgedaan met de ICT dienstverlening van uw PC Technicus in Baarn willen wij u vriendelijk verzoeken zoals de hierboven genoemde klanten een (korte) recensie te schrijven.

Schrijf een Google review voor uw PC Technicus in Baarn
Voor het schrijven van een testimonial dient u te beschikken over een Google account (en hiermee in te loggen), of gebruik te maken van één van Google’s services, zoals de Google Maps App op uw smartphone. Wanneer u beschikt over een Google account kunt u een testimonial op de website van uw PC Technicus achterlaten door deze link te volgen. Gebruikt u de Google Maps App op uw smartphone dan opent u de App en zoekt u in het locatieveld naar ‘PC Technicus Baarn’. Vervolgens selecteert u de locatie en maakt u een keuze in beoordeling in vorm van (5) sterren en typt u een (korte) ervaring met PC Technicus Baarn in de omschrijving. Wanneer u uw review verzendt verschijnt deze enkele ogenblikken daarna op deze pagina, de website van uw PC Technicus.

Schrijf een Facebook review voor uw PC Technicus in Baarn
Beschikt u niet over een Google account en/of services, maar wel over een Facebook account dan kunt u een testimonial op de Facebook pagina van uw PC Technicus in Baarn achter laten door deze link te volgen. Na het plaatsen van uw Facebook beoordeling in vorm van (5) sterren en het schrijven van uw (korte) testimonial verschijnt deze tevens enkele ogenblikken daarna op deze pagina, de website van uw PC Technicus.

U helpt hiermee zowel uw PC Technicus, alsmede potentiële klanten van PC Technicus.

Alvast vriendelijk bedankt.