U zit met de handen in het haar. Precies op het moment dat u zo afhankelijk van bent van uw pc of laptop heeft deze er weer eens de brui aan gegeven. Maar al te vaak lijkt het of pc systemen een eigen leven leiden. Onwerkbare situaties doen zich voor. Erg vervelend en bovenal niet goed voor uw humeur.

Sinds 2012 kunnen particulieren woonachtig in midden Nederland met een pc reparatie terecht bij PC Technicus in Baarn. Met ruim 10 jaar ervaring biedt uw PC Technicus professionele hulp met betrekking tot pc reparatie, onderhoud, maatwerk, training, advies en overige ICT vraagstukken. Voor elk probleem vinden wij een oplossing. Welke uitdaging stelt u ons beschikbaar?

PC reparaties zijn in te delen onder twee categoriën. Hardwarematige pc reparaties en softwarematige pc reparaties. Hardwarematige pc reparaties dienen vrijwel altijd op locatie en/of in onze werkplaats gerepareerd te worden. Dit geldt tevens voor softwarematige pc reparaties, maar het komt steeds vaker voor dat wij in staat zijn softwarematige pc reparaties op afstand op te lossen. Telefonisch, of bijvoorbeeld met behulp van onze ‘hulp op afstand’ software. Hiermee bespaart u tijd en kosten.

Heeft uw pc of laptop een defecte harde schijf, voeding of geheugen? Of bent u niet zeker waarom hij helemaal niet meer aan gaat? Bij uw PC technicus bent u aan het juiste adres. Wij onderzoeken uw systeem en bieden u de geschikte reparatie. Hier volgen enkele voorbeelden van succesvolle reparaties uit het verleden:

Hardwarematige pc reparaties en installaties.
Het vervangen van beeldschermen van laptop systemen
Het vervangen van voedingen bij desktop computers
Het vervangen van geheugen bij desktop en laptop systemen
Het vervangen van videokaarten bij desktop computers
Het vervangen van defecte harde schijven in desktop en laptop systemen
Het reinigen / stofvrij maken van desktop systemen en laptops
Het plaatsen van extra geheugen in laptops en desktop computers
Het monteren van extra of grotere harde schijven in desktops en laptops
Het vanuit enkel onderdelen in elkaar zetten van desktop computers
Het repareren van randapparatuur

Softwarematige pc reparaties en installaties.
Het (her)installeren van Microsoft Windows op desktop, laptop, netbook of notebook computers
Het opschonen van uw computer systeem, waardoor deze weer vlotter functioneert
Het verwijderen van virussen, trojans, spyware, malware en overige ongewenste software
Het verwijderen van het beruchte politievirus, ook bekend als Ukash, KLPD, of Buma/Stemra virus
Het oplossen van computer opstart problemen en zgn. BSOD’s (Het bekende blauwe scherm met witte letters)
Het verhelpen van diverse Windows en/of software gerelateerde foutmeldingen
Het installeren en configureren van diverse software en programmatuur
Het instellen en maken van periodieke backups

Naast de genoemde voorbeelden kunnen we u uiteraard van dienst zijn met overige ICT vraagstukken.

Regelmatig komt het voor dat de hardware in uw systeem nog onder garantie valt. Wanneer dit het geval is kunnen wij u van dienst zijn om het RMA (Return Merchandise Authorization) proces bij uw leverancier of fabrikant te bespoedigen. Wij beschikken over goede relaties met diverse producenten en leveranciers. Voorbeelden hier van zijn HP (Hewlett-Packard), Acer, Toshiba, WD (Western Digital), Seagate, Brother e.d.. Mochten wij in geval van een reparatie er zelf helemaal niet meer uitkomen, dan kunnen wij altijd deze partijen raadplegen om als nog tot een oplossing te komen.

Wanneer u een pc reparatie ter beschikking heeft, vernemen wij het graag.

Hoe voorkom ik pc reparaties?

Onderhoud. Net als een auto benodigt een pc, laptop, netbook of notebook regelmatig onderhoud.
Een pc reparatie voorkomt u mogelijk door deze periodiek soft- en hardwarematig te voorzien van een servicebeurt. Uw PC Technicus heeft zich in de jaren gespecialiceerd in dit vakgebied en biedt u keuze tussen drie onderhoudspakketten. Met ‘klein pc onderhoud‘ zorgen wij er voor dat uw computer softwarematig weer optimaal presteert. Kiest u voor ‘groot pc onderhoud‘ dan besteden wij geruime tijd en aandacht aan de hardware van uw computer en gaan wij nog dieper in op de software materie in vergelijking met een kleine servicebeurt. De twee diensten zijn nu ook te combineren in ons ‘jaarlijks pc onderhoud‘ pakket waarbij wij uw computer twee keer per jaar grondig inspecteren/optimaliseren. Jaarlijks pc onderhoud is nu verkrijgbaar tegen een speciale actieprijs. Bekijk tevens onze andere ‘diensten‘ en houdt in gedachten..

“Voorkomen is beter dan genezen!”

Share